Aad Steur

 Aad Steur kent het autovak als geen ander

Aad Steur kan je het beste omschrijven als iemand van het type geen flauwekul en verkooppraatjes. Hij is recht door zee en vindt persoonlijk contact en een langdurige relatie met de klant erg belangrijk. Waarbij vertrouwen de basis vormt.
Reeds vanaf zijn jeugd is Aad Steur al met techniek en auto’s bezig. Hij is vanaf 1989 zelfstandig garagist op zowel universeel- als dealerniveau en kent het autovak als geen ander.

Hij werkte 12 jaar samen met de Familie Schipper in Wognum.

Waarmee hij 10 jaar lang het Skoda dealerschap voerde , alvorens hij in 2001 naar zwaag verhuisde. Zijn interesse ligt vooral bij de techniek en het onderhoud in al zijn facetten van personen en lichte bedrijfsauto’s , kampeerauto’s.

Aad Steur is een echte universeel en heeft geen voorkeur voor merk of leeftijd.

Hij is iemand die zijn bedrijf voert als een ouderwetse dorpsgaragist, met het daarbij behorende vertrouwen. Ook oefent hij vooral nog het ambachtelijke aspect van het vak uit. Hij is namelijk van mening dat veel zaken vaak nog kunnen worden gerepareerd, inplaats van het vernieuwen van complete componenten. Ook zijn er vaak hele goede alternatieven voor originele (dure) onderdelen. Of kiest hij voor gereviseerde en soms zelfs gebruikte onderdelen. Het hangt uiteraard ook erg af van de wens van de klant en de leeftijd van het voertuig.

Wanneer je bij Steur binnenkomt valt het gelijk op hoe netjes en schoon alles er uit ziet.

Je kunt er (bij wijze van spreken) van de vloer eten. En dat is ook tevens zijn manier van werken, doen en laten.
Tevreden klanten en kwaliteit van het werk staan voorop. Dit geldt ook voor de gebruikte onderdelen en niet te vergeten de moderne werkplaats en APK apparatuur. De meeste uitlees-, meet-, airco- en diagnose apparatuur is van Bosch en er zijn 3 hefbruggen/werkplekken. Aad volgt jaarlijks diverse trainingen en cursussen. En heeft natuurlijk de nodige contacten met andere bedrijven en vakgenoten, om alles aan te kunnen. Aad heeft er bewust voor gekozen om zijn bedrijf klein te houden. En zit niet op een dure A1 zichtlocatie met de daarbij behorende hoge vaste lasten. Toch zit hij zeer goed bereikbaar midden op het belangrijkste autobedrijventerrein van Hoorn.