Boyd Verwoerd

Boyd Verwoerd

geboren in 1991 ik ben al vanaf jonge leeftijd actief en opgegroeid in de autotechniek. Sinds 2009 heb ik mijn plek gevonden bij Aad Steur auto-onderhoud in Zwaag. Eerst 2 dagen in de week als stageplek en uiteindelijk na tevredenheid volledig in dienst tot 2019… Want vanaf 2019 gaan Aad Steur en Boyd Verwoerd het garagebedrijf gezamenlijk voort zetten onder de naam: Aad Steur auto-onderhoud v.o.f..

Boyd Verwoerd is iemand die zich thuis voelt in de moderne technieken en kan goed met diagnose apparatuur overweg.

 

Mijn motivatie haal ik uit het oplossen van lastige storingen en het repareren van niet alledaagse werkzaamheden. Omdat wij een universeel garagebedrijf zijn en we zoveel diversiteit in de werkplaats hebben is geen enkel merk een probleem voor ons.  Voor elk merk hebben we hele goede testers en in uitzonderlijke gevallen eventueel een oscilloscoop. Mede hierdoor kunnen we alles op dealerniveau aan. Zowel Aad als ik volgen beide meerdere keren per jaar cursussen en opleidingen bij autoniveau. Zo blijven wij bij in de hard groeiende techniek van de auto. Dit vinden wij erg belangrijk

“want ook over 10 jaar willen wij onze klanten van dienst kunnen zijn.”

 

Inmiddels voel ik me aardig thuis in de auto’s van de VAG-groep (Volkswagen, Audi, Seat en Skoda). Dit omdat de Volkswagen groep 20,3%  (bron) van de markt in handen heeft. Dit zien wij daarom ook uiteraard terug in onze garage in Zwaag/Hoorn. En daar komt bij kijken dat het vaak wel de auto’s zijn waaraan je vrij makkelijk kan sleutelen, en heel diep met diagnose apparatuur kan komen. We hebben daarom ook juist voor deze auto’s merk specifieke testers. Waarmee we kunnen uitlezen, inleren en coderen.
En juist omdat deze auto’s zoveel te vinden zijn in onze werkplaats. Zijn wij op de hoogte van de meest voorkomende storingen en problemen. En hoe we dit op een goede en betaalbare manier kunnen oplossen.

Inmiddels hebben Aad en ik als team al de nodige ervaringen in de meest voorkomende problemen. En hoe we dit het beste en op een juiste manier op kunnen lossen. We werken daarin heel goed samen en vullen elkaar perfect aan. Ook houdt ikzelf de veranderingen van de technieken nauw in de gaten. En hebben zowel Aad als ik veel connecties binnen de autobranche.

Ik ga mij de aankomende tijd bezighouden met het volledig digitaliseren van de bedrijfsvoering. En het optimaliseren van de website met de daarbij behorende koppelingen met de werkplaats. Zo kunt u al de informatie van uw voertuig raadplegen en ben ik bezig om een offerte module te implanteren.