Wie zijn wij?

Aad Steur Boyd Verwoerd
Eigenaar
autotechnicus
APK-keurmeester

Aad Steur

Mede-eigenaar
autotechnicus
APK-keurmeester

Boyd Verwoerd

Aad steur Auto Onderhoud in Zwaag | Hoorn is een klein bedrijf met een goede service en gunstige tarieven. voor alle werkzaamheden, APK, banden, schades, auto electronica diagnose, aircoservice enz. aan personenauto’s en bedrijfsvoeruigen tot 3500 kg. Aad Steur auto onderhoud is dé garage in de omgeving van Zwaag | Hoorn als u op zoek bent naar onderhoud aan uw auto, bedrijfswagen of camper in combinatie met vriendelijke service en eerlijke tarieven. Of het nu gaat om een APK, reparatie of onderhoud, Aad Steur Auto Onderhoud hanteert altijd betaalbare tarieven voor werk op dealerniveau. Vandaar onze slogan: ‘Een persoonlijk adres voor vriendelijke service en eerlijke tarieven’. We zien u graag terug voor een afspraak in onze garage in Zwaag!
 

Škoda Skoda rijders welkom

Aad Steur uw Skoda garage in Zwaag!
Bij Aad steur auto onderhoud kan je met bijna ieder voertuig terecht. Maar omdat Aad Steur in het verleden 10 jaar lang met de familie Schipper een Skoda dealerschap voerde, is Skoda en de aanverwante auto’s uit de VAG groep zoals Volkswagen, Seat en audi sterk bij Aad Steur auto-onderhoud vertegenwoordigd. Veel klanten uit die tijd zijn met Aad Steur meegegaan met hun auto naar zijn garage in Zwaag, hun nieuwe “Skoda garage”.


Voor Onderhoud op betaalbaar dealerniveau bent u bij Aad Steur auto onderhoud in zwaag, Hoorn aan het goede adres.
De technieken en ontwikkelingen uit de VAG groep zoals Skoda, Volkswagen, Seat en audi volgen we nauw.
En zijn daarom ook op de hoogte van de gangbare storingen en problemen.
Ook voor de lastigere op te lossen storingen en reparaties bent u bij Aad Steur aan het juiste adres. We zijn met onze ervaring en kennis in staat om elk defect en storing op te lossen. Waar bij we gebruik maken van onze up-to-date merk specifieke testers en software.
Daar heeft U als Skoda rijder natuurlijk het meeste profijt van.


Dus bent u op zoek naar een goede Skoda garage in Zwaag?
En voelt u zich niet thuis bij een grote dealer in een glazen kasteel voor uw onderhoud?
Dan bent u bij Aad Steur auto onderhoud aan het juiste adres !
Uw “Skoda garage” in Hoorn | Zwaag en omstreken.